00:00

IF Viken Lag 1

Referat: IFK Åmål P10 - IF Viken Lag 1

Årets bästa match!

Efter en kvarts vila startade dagens andra match mot Viken och det syntes tydligt redan från start att allas självförtroende var stärkt av framgången från förra matchen och man visade upp ett riktigt imponerande spel.

Efter första halvlek hade vi en ledning med 2-0 efter att Hampus kämpat in sitt första mål för dagen och Isaak hade hängt in ännu en boll i nätet. I paus bytte vi målvakt och vi fortsatte att rada upp chanser i andra halvlek. Lucas slet sig fri på vänserkanten och placerade bollen bakom Vikens målvakt och Hampus lyckades krångla in sitt andra mål för dagen. Viken fick till två mål i andra halvleken men det känndes aldrig som att det var någon risk att de skulle komma ikapp då alla grabbarna kämpade på och spelade en fantastsik bra fotboll. En hel del smällar åkte man på som ofta gjorde fruktansvärt ont men det verkade gå över väldigt snabbt och ingen ville sitta kvar på bänken särskillt länge vilket var ett bevis på att man verkligen ville kämpa idag. Och när slutsignalen till slut blåstes var det ett överlyckligt lag som defenitivt hade gjort ÅRETS BÄSTA MATCH och som därmed hade vunnit mot båda Vikenlagen på samma dag -Nästan synd att det är sommarlov och att vi inte kan kaxa mot dem i skolan, som nån sa:)